Over ons

Persoonlijk en zakelijk

Netwerk

Communicatiestrategen en -adviseurs | Tekstschrijvers | Interactieontwerpers | Vormgevers | Fotografen | Webdevelopers | Mvo-consultants

Al twintig jaar bouwt De TekstGroep aan een sterk netwerk. Met de beste vakmensen hebben we de werkrelatie geïntensiveerd. Geen opdracht te groot. Kwaliteit gegarandeerd.


Communicatie kost geld. Dus zorg dat het rendement oplevert. Vaak kan het allemaal efficiënter en effectiever. Niet zelden tegen lagere kosten.


Onze geschiedenis

In 1994 bundelen vier ervaren journalistieke partners hun krachten in Den Haag onder de naam De TekstGroep. Als externe redactie bouwen we al snel een goede relatie op met vooraanstaande bedrijven en overheidsinstanties. Met uitdagende opdrachten als gevolg. De drang om die zo slim en effectief mogelijk uit te voeren, leidt tot langdurende relaties. Twintig jaar en vele ontwikkelingen later kenmerkt die betrokkenheid ons nog altijd.


Onze krachten

Door de toenemende golf van informatie die elke dag op mensen afkomt, brokkelt het effect van bekende communicatiemethoden en –middelen af. Mensen hebben een cognitieve grens en zijn daardoor (onbewust) steeds selectiever in het schenken van hun aandacht aan communicatie-uitingen. Wij helpen bedrijven om boven de massa uit te komen. Via transmediale concepten waarbij de middelen aansluiten bij de wensen van de doelgroep.


Onze principes

Deadlines zijn dagelijkse kost. Wij willen dat opdrachtgevers zich kunnen ontspannen tijdens een samenwerking met ons. Duidelijke afspraken, tussentijdse updates over de stand van zaken en het halen van deadlines zien wij als vanzelfsprekend. Net als een hoge kwaliteit van het werk dat we leveren. Het enige dat wij eisen is een goede bespreking van een opdracht. Misverstanden kosten tijd, geld en wekken bovendien ergenis.


Onze partners

Communicatiepartners met een specialisme: (studenten)marketing, design en interactie (Kinetic Vision), mvo-communicatie (RRED Communications), animatie, grafisch en industrieel design (Floos), communicatie agribusiness, voeding en gezondheid (PRLT) en communicatie pensioenen en verzekeringen (Copyplatform).

Onze netwerkorganisatie

Ontbijtclub voor ondernemers uit de regio Delft.

Copyright @2017 De TekstGroep. All rights reserved.